etikánk

Válogatott gyümölcsök

Általánosságban a gyümölcslé gyártásnál bevett szokás, hogy a gyenge minőségű, olcsó, vacak gyümölcsöket darálják be, és préselik ki a levüket, majd pasztörizálással, cukrozással és egyéb adalékanyagokkal "egységesítik" az ízüket. A pao-nál ez egyáltalán NINCS így!
Mi csakis jó minőségű gyümölcsből gyártjuk a GyüMixeket (a zöldség- és gyümölcsárusok értetlenségének ellenére is :) ), hiszen csakis az egészséges, finom gyümölcsből lehet tökéletes gyümölcslét készíteni!

A leveket tehát friss gyümölcsből facsarjuk, az egész gyümölcsöket pedig javarészt fagyasztott állapotban szerezzük be - természetesen ezekből is csakis a kiváló minőségű (lehetőség szerint magyar) termékeket tesszük a GyüMixekbe! A fagyasztás a legjobb módja a gyümölcs jótékony hatásainak megőrzése érdekében, ráadásul a fagyasztott gyümölcsöt pont a legjobb "érettségi" állapotban szedik le és fagyasztják be, így biztosan a legjobb minőség kerül kedvenc italaitokba is!!!

gyümix facebookon

Nyeremények

 Részletek itt
+
Like sorsolásról videó: