érdekességek

Mitől más a GyüMix?

A GyüMix azzal emelkedik ki a gyümölcslevek közül, hogy gőzünk sincs, hogy milyen apró kis trükköket nem használunk a gyümölcsleveink készítése során – mert nem igazán ismerjük a trükköket. Nem is szeretnénk megismerni. A GyüMix csak igazi gyümölcsből van, naponta, frissen készítve! Nyami! :)

Tudod mi a trükk a dobozos 100%-os gyümölcslevekben?

Bizonyára rengeteg trükk van bennük (nem ismerjük behatóan a folyamatokat), de talán a legnagyobb trükk a koncentrálás. A kifacsart gyümölcsleveket addig forralják, hogy térfogatuk 12%-ára esnek vissza, a vizet teljes mértékben elpárologtatják belőle. Így tárolják és így szállítják a rendeltetési helyükre. A csomagolás előtt a koncentrátumot visszahígítják 100%-osra (vagyis vizet adnak hozzá), illetve egyéb segédanyagokkal stabilizálják, ízesítik. Az a bökkenő, hogy ez a folyamat a legtöbb hasznos anyagot megöli a gyümölcsléből, ezért mi nagyon szomorúak vagyunk. :(

Ittál már főtt gyümölcslevet? Nem? De!

Ha a fenti választ végigolvastad, akkor pontosan tudod: ha már ittál dobozos gyümölcslevet, akkor főtt gyümölcslevet is ittál…

Mennyi gyümölcs van egy GyüMixben?

A GyüMixekben csak gyümölcs van! :) Mindegyik GyüMix receptjét megtalálod a weboldaunkon!

Szerinted mennyi ideig tartható el egy természetes gyümölcslé?

Nos, igen, próbáld ki otthon: kb. 48 órán keresztül őrzi meg a frissességét egy teljesen frissen facsart lé. Hőkezeléssel ez az időtartam igencsak kitolható (függ a hőkezelés típusától, mértékétől), de cserébe sok vitamint és enzimet is elveszítünk vele.

Most akkor van cukor a GyüMixben vagy nincs?

Hozzáadott cukrot természetesen nem tartalmaz semelyik GyüMix, a gyümölcsök ellenben tartalmaznak természetes gyümölcscukrokat. Ezek viszont a rostokkal és egyéb enzimekkel együtt teljesen másképp szívódnak fel, mint pl. az üdítőkben található cukrok.

Melyik hizlal jobban, a dobozos üdítő vagy a GyüMix?

Szerinted?... :)

gyümix facebookon

Nyeremények

 Részletek itt
+
Like sorsolásról videó: